lezing Wijkcentrum de Roef 29 okt 2012

 

Workshop en Lezing

De Wijkvereniging nodigt u uit voor het bijwonen van een interessante lezing en workshop op maandag 29 oktober in de Roef .

Deze workshop wordt gegeven door "Dandelion Afscheidsbegeleiding"  in samenwerking met bloemarrangementen "Op bestelling" .

Het thema van de lezing "Afscheid nemen, het kan ook anders”.

Het thema van de workshop "Mensen blijven in ons leven"

Aanvang 19.30 uur.

Toegang is gratis, aanmelden bij Ank Bos via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. "> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch: 0641430304 

 

Workshop en Lezing

 Ank Bos van Dandelion Afscheidsbegeleiding geeft
 29 oktober een lezing en workshop in De Roef,
wijkcentrum Stadsweiden.
Het Thema is:  "Afscheid nemen: het kan ook anders".

We hebben allemaal één  ding gemeen,  namelijk dat we mensen verliezen die ons dierbaar zijn.
Afscheid nemen is wel het moeilijkste wat er is, en hoe doen we dat? Het kan op verschillende manieren. Traditioneel zoals we het gewend zijn, of persoonlijk zoals velen graag willen.

Voor de pauze hoort u in deze lezing,  hoe u op een persoonlijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Een persoonlijke afscheidsplechtigheid  geeft vaak troost en steun, iets wat we heel erg nodig hebben in een tijd waarin gevoelens en emoties een grote rol spelen.  Een tijd waar in we de wereld even stil willen zetten, maar waarin juist dan veel van ons gevraagd wordt. De tradities en rituelen van vroeger ( nu mensen minder kerkbetrokken zijn)  lijken minder aan te spreken en dan komt de vraag, maar wat dan wel. Geloven is vaak niet uit ons leven, maar hoe geven we daar woorden, vorm en inhoud aan.

Na de pauze wordt er een workshop gegeven samen met 'Op bestelling', Bloemarrangementen uit Harderwijk.  www.op-bestelling.nl . Het thema van de workshop is: "Mensen blijven in ons leven".
Met bloemen,  licht en herinneringen gaan we lieve mensen gedenken. Een kleine herinnering, door u zelf gemaakt, krijgt u mee naar huis.

Aanvang 19:30 uur.
Aanmelden bij Ank Bos via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. "> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op  06-41430304 .