Een persoonlijke en passende afscheidsplechtigheid

Als een dierbare is overleden, dan wil je het liefst de wereld even stil zetten. Naast verdriet en gemis komt er dan heel veel op u af. Er moet van alles geregeld worden. Uw uitvaartverzorger neemt de organisatorische en praktische zorg rondom de uitvaart op zich. Maar hoe geeft u de persoonlijke kant vorm?

Hoe wilt u als nabestaanden afscheid nemen van uw dierbare, hoe moet de afscheidsplechtigheid eruit zien, en wie gaat wat doen?

Daarin kan ik, Ank Bos, wat voor u betekenen. Als afscheidsbegeleider kan ik u helpen bij het vormgeven van een persoonlijke afscheidsplechtigheid. Een waardevol afscheid is de eerste stap in het rouwproces, want goed afscheid nemen is belangrijk, en het kan maar één keer.

Elk mensenleven is uniek en vertelt zijn of haar eigen verhaal. Een persoonlijke en passende afscheidsplechtigheid is van groot belang. Voor mij is dat een afscheid waarin men de overledene en zichzelf als nabestaanden herkent en waarbij vele facetten van het leven worden belicht.

Zo nemen we op een persoonlijke en waardige manier afscheid, op een wijze die past bij de overledene en u als nabestaanden.